interventii sanitare

Inspectii video conducte – Inspectia video a tuburilor si conductelor

Un cablu flexibil cu o camera de inalta rezolutie in varf e introdus in conducte cu diametru intre 40mm si 600mm.Cablul flexibil care este introdus in sistemul de canalizare permite camerei sa parcurga intreaga lungime de conducta (chiar si coturi si ramificatii) pentru a vedea starea in care se afla la interior. Transmisia live a acestor imagini din interiorul conductei permite tehnicianului sa evalueze starea acesteia din interior. Daca conducta de canalizare este blocata ,tehnicianul poate determina pozitia exacta a problemei.

Majoritatea camerelor de inspectie video permit inregistrarea filmarii si livrarea acestora catre client pe cd,mail,memory-stick ,etc.

Cauzele care produc deteliorarea conductelor de canalziare si a canalelor pot fi datorita :imbtranirii materialului din care este construit tubul,influenta presiunii apei din interior,proiectarii ,executiei,exploatarii,influenta sarcinilor exterioare,accidentelor,etc

Camera de inspectie video detecteaza defecte de asambare, de geometrie, de etanseitate, deformari, obstacole, etc.

Proba cctv este obligatorie pentru anumite proiecte ce contin lucrari de canalizare ,impreuna cu proba de etanseitate .

Clientul ar trebuii sa realizeze ca lucrarile de instalatii de canalizare sunt lucrari ascunse si ar trebuii sa ceara executantului sa inspecteze video tronsoanele de canalizare ingropate sau scurgerile inchise in nise , pentru a nu avea surprize neplacute , asa numite vicii ascunse.

Este recomandata inspectia video a conductei de canalizare si in cazul in care aceasta tocmai a fost curatata cu jet de mare presiune  pentru a verifica daca s-a curatat complet.

In acelasi timp, inainte de inspectia video a unei conducte este necesara curatarea acesteia cu jet de presiune , daca conducta a fost in functionare .

Camerele de inspectie canalizare pot fi tip pushing camera sau roboti de inspectie.

Detinem 4 camere de inspectie video canalizare tip pushing camera pentru inspectii video conducte cu diametre cuprinse intre 40 mm si 600 mm.

Camerele de inspectie detinute de noi sunt achizitionate noi , la prima mana ,si sunt de cea mai buna calitate , construite si asamblate in germania .

In cazul in care , sistemul de canalizare are nevoie doar de o reparatie locala datorata unei  demufari ,sau a unui obstacol ce nu poate fi indepartat ,camera de inspectie are in dotare un emintator .Cu ajutorul locatorului din dotare  se identifica cu precizie locatia problemei ,precum si adancimea la care se afla conducta .

Cea mai performanta camera de inspectie pe care o detinem GDREXL 9020 ,are cap rotativ tip pan&tilt, 60 m de fibra ,locator ,metraj afisat pe ecran,pozitie automata de „0”,inregistrare,diverse carosele de introducere in teava precum si tastatura de introducere a datelor pe filmare.