interventii sanitare

Serviciul Instalator de urgenta de la Interventii-sanitare.ro

Un instalator de la Interventii-sanitare.ro va poate rezolva problema in caz de urgenta 24 de ore /7 zile din 7.

Noaptea ,in weekenduri, chiar si in zi de sarbatoare cu siguranta problema dumneavoasta poate fi rezolvata de catre unul din instalatorii nostrii calificati.Trebuie doar sa apelati cu incredere numarul nostru de telefon : 0741.122.343

Instalatorii de urgenta ai echipei Interventii-sanitare.ro se pot ocupa cu pricepere de probleme legate de canalizari infundate, wc-uri ce refuleaza , racorduri si furtune sparte, robineti care nu mai inchid , si multe altele.

Problemele legate de tevi si canalizari apar de cele mai multe ori in zi de sarbatoare sau la ocazii speciale . Daca observati probleme la sistemul de canalizare ,si aceasta da semne ca se poate infunda , e bine sa apelati la specialisti inainte ca aceasta sa refuleze si sa inrautateasca situatia .

Improvizatiile la tevile de apa pot cauza probleme mult mai mari .

Instalatorii echipei Interventii-sanitare.ro sunt specilizati in situatii de urgenta atat ca pregatire cat si ca dotare tehnica . Unicitatea consta in faptul ca masinile Interventii-sanitare.ro sunt defapt ateliere mobile complet echipate pentru situatii de urgenta .

Racord pvc rupt- inainte si dupa – timp efectiv de lucru 1/2h

Inlocuire robinet coloana -inainte si dupa – timp de lucru -20 minute

Acestea sunt doar cateva situatii ,in care echipa de instalatori de urgenta au rezolvat cazul in cel mai scurt timp posibil.